fbpx

XARIM ARESTÉ

XARIM ARESTÉ

Coronat ja com un imprescindible de l'escena catalana després de l'èxit de l'aclamat "Ses Entranyes" (RGB Suports, 2022), Xarim Aresté i els seus tornen més lliures, calents i afilats que mai ambUn Idioma Nou (RGB Suports, 2024).

Transitant per mars i muntanyes de música popular, des de la jota més blava fins al blues més mediterrani, del plor a la rialla i repartint poesia i lucidesa a caudals, en aquest nou disc li canta humanament a "la bellesa i al dolor, que de vegades són la mateixa cosa", des d'una nuesa profunda, primitiva, esfereïdorament vital.

La música és la verdadera protagonista d’aquest viatge, sent la banda al complet tan notòria com extraordinària. Però és Xarim Aresté qui, amb les seves reflexions com punyals sobre la naturalesa de l'ànima humana, marca la direcció sempre endavant, enllaçant cercles amb una guitarra que sona a mestra i que sona a casa.

El disc està gravat en directe amb un Xarim Aresté que brilla sense trampa ni cartró. Puresa, frescor, inspiració i electricitat esquitxen les parets d'aquesta obra. En Un idioma nou”, Aresté i la seva banda per fi han trobat la fórmula. Una cosa que simplement o es té o no es té…

Enormes cançons, majúsculs músics i una bèstia escènica desfermada, amb més cicatrius i saviesa que mai.

PROPERS CONCERTS

24/03/2024 VIC, Jazz Cava - Pròximament més info

06/04/2024 GIRONA, Festival Strenes Entrades a la venda

27/04/2024 LLEIDAPròximament més info

06/07/2024 VILANOVA I LA GELTRÚ, Vida Festival  -  Entrades a la venda

13/07/2024 Festival Cruïlla - Pròximament més info

20/07/2024 Altacustic - Pròximament més info

16/08/2024 Vilada - Pròximament més info

 

Instagram

Facebook

Spotify

Youtube

Artistes Management

ELS PETS

Read more

Lax'n'Busto

Read more

XARIM ARESTÉ

Read more

Caïm Riba

Read more

PÈL DE GALL

Read more

FORTUU

Read more