fbpx

XARIM ARESTÉ

XARIM ARESTÉ

XARIM ARESTÉ músic, poeta, pintor, escriptor i magnífic guitarrista, és un referent de l'escena independent catalana.        

Va gravar la seva primera maqueta amb només 16 anys. Va encapçalar durant la seva joventut la banda Very Pomelo, ha escrit i pintat, ha cantat en castellà puntualment i ara, acostant-se a la frontera dels 40, ha editat el seu disc, potser, el més personal. Xarim Aresté continua fidel als principis del rock, de fet, és una de les figures més consistents del gènere a Catalunya.

Xarim dona temps a la vida, primordialment la sent, tot i que també la pensa, i “Ses entranyes” (RGB Suports, 2022) n'és el resultat. Un disc fràgil, humà, reposat, de sabor clàssic, cosit amb sentiment.

Pel que fa al seu eclèctic disc, Aresté diu que no sent que encaixi en cap moviment i, així, opina que l'àlbum Ses entranyes és "massa jazz per ser pop, massa rock per ser jazz i massa pop per ser blues", quelcom que fa extensiu al seu repertori, doncs considera que "no hi ha gaire diferència entre una cançó que vaig fer fa uns anys i la que vaig fer abans-d'ahir".

Amb una banda de luxe per l'ocasió, Aresté s'acompanya de nou de Richard Sohn als teclats, Joan Garcías al contrabaix, Enric Fuster a la bateria, i a la secció de vents Pep Garau a la trompeta i Tomeu Garcías al trombó.

Ses entranyes  ja s'augura un dels millors discs d'aquest any.


CONCERTS


13/04/2023 - BARCELONA, Sala Apolo (La 2)


Instagram

Facebook

Spotify

 

Artistes Management

ELS PETS

Read more

Lax'n'Busto

Read more

XARIM ARESTÉ

Read more

Pau Alabajos

Read more

Caïm Riba

Read more

JOAN-PAU

Read more

BUCÒLIC

Read more