fbpx

CAÏM RIBA

CAÏM RIBA

"El racó dels pensaments" el nou disc de Caïm Riba.

Caïm Riba torna amb nou disc després dels èxits assolits amb “Llunes de Plutó” (RGB Suports, 2021), el disc que va suposar un salt en la seva carrera en solitari gràcies a cançons com ara “Em sembla bé” i “Un dia perfecte”, que el van portar a tocar a nombrosos festivals i a rebre el guardó de Millor disc d’autor de la crítica als premis Enderrock 2021. Caïm vol fer un pas més per consolidar-se i continuar donant a conèixer les seves cançons.

“El racó dels pensaments” (RGB Suports, 2023), és el quart disc del seu projecte en solitari. Aquest treball continua amb la positivitat de l’anterior, i compta amb 10 cançons inèdites que comprenen estils diversos, cançons alegres com ja ens té acostumats, i alguna de més íntima com la que obre i dona nom al disc.

El nou llarga durada, produït pel mateix cantautor, compta amb algunes boniques col·laboracions com la d’en Halldor Mar, que s’anima a rapejar, i la de la Teresa Nogueron.

Per la nova gira ha apostat per sentir-se més lliure per interpretar, deixant en un segon terme les seqüències i programacions, i recolzar-se més en els instruments en directe. En aquesta nova etapa l’acompanyaran els Àlex’s, Àlex Tena (Jarabe de Palo) i Alexandre Rexach (Glaucs), amb els qui ha trobat la complicitat necessària per dotar d’energia els directes.

Web/Concerts

Instagram

Facebook

Twitter

Spotify

Youtube

Artistes Management

ELS PETS

Read more

Lax'n'Busto

Read more

XARIM ARESTÉ

Read more

Pau Alabajos

Read more

Caïm Riba

Read more

PÈL DE GALL

Read more

JOAN-PAU

Read more

BUCÒLIC

Read more

MANZAU

Read more