Massa - Salta

MASSA, és el nou projecte musical de Ferran Massegú, fundador i compositor del conegut grup Teràpia de Shock. Després de cinc treballs discogràfics i deu anys de carrera amb el seu antic grup, - durant els quals van aconseguir l'èxit mundial amb la cançó 'Sense Tu’ que va superar les més de 15 milions de reproduccions en tots els serveis entre àudio i vídeo -, torna als escenaris juntament amb en Nil Bribian (batería) i l’Esteve Martínez (baixista), amb una clara declaració d'intencions: construir un estil propi.

'Salta' és el primer senzill que MASSA presenta, en què a més, ha comptat amb el referent mundial Ted Jensen de Sterling Sound (EUA) a càrrec de la masterització.

Marcant l'estil del grup, 'Salta' arriba amb un so directe i potent de 'power trio' amb aires frescos, que es fusiona amb tocs d'electrònica.

Parant de la importància de seguir el teu instint i no deixar de buscar i arriscar per assolir els teus objectius, és una aposta segura per connectar amb el públic, ballar i transportar-nos a aquest estiu que està a punt d'arribar.

Amb l’avançament de ‘Salta’, MASSA ens fa un petit tastet del que serà el seu nou disc, que veurà la llum a finals d’estiu. Un disc amb una proposta musical amb una evident herència del rock i el pop, però amb un so actual, enèrgic i madur, amb un missatge personal i introspectiu, amb lletres quotidianes i properes.

El treball ha estat enregistrat als Estudis Ground i produit i mesclat per Marc Usano.