fbpx

KOZAMA

KOZAMA

Kozama és un grup que uneix estils de música diversos com el hip hop, el soul o el funk, passant pel Drum n Bass i el Dubstep, amb la intenció de presentar, als seus temes, problemes globals comuns, i utilitzar el micròfon i la música per unir les veus de la gent. Una formació de nou persones que presentaran el seu nou disc aquest 2020 i que ofereixen un directe molt potent i enèrgic que es podrà veure als escenaris a partir d’aquesta propera temporada.

El projecte neix dels membres de la banda Hora de Joglar que decideixen tancar l'etapa d'aquest grup i crear un nou projecte a partir d'una nova formació i un nou estil de música.

Després d’una trajectòria de sis anys i dos discs, l’antiga banda va passar per festivals internacionals com el Sziget Festival i el Babel Sound a Hongria, per nombrosos festivals a Catalunya com Canet Rock, Acampada Jove, Bioritme, Clownia, Festival Ítaca, Esperanzah, l’Iboga Festival de València, per sales de concerts com l’Apolo de Barcelona, l’Stroika de Manresa, la Mirona de Salt i per nombroses festes majors. Ara el grup decideix obrir-se internacionalment apostant per un disc amb la majoria dels temes en anglès, sobretot a partir de les noves incorporacions dels dos cantants, un d’ells provinent de la música urbana anglesa i l’altre de la música negra.

Artistes booking

La soul Machine

Read more

Neus Mar

Read more

Juriol

Read more

Kumbara

Read more

Ekoversions

Read more

Kozama

Read more

NATXO TARRÉS & THE WIRELESS

Read more

Alverd Oliva

Read more

David Mauricio

Read more

Orquestra Di-versiones

Read more

Orquestra Maribel

Read more

PEMI ROVIROSA

Read more

Red Hot Chili Covers

Read more

PIRATAS RUMBVERSIONS

Read more

PAU ALABAJOS I LA COBLA BISBAL JOVE

Read more